Facebook tilbud

Nødder, krydrede

Uploaded from the Photobucket iPad App

Gode til øl og hvidvin og gintonic…

Jeg brugte cashewnødder, mandler og græskarkerner, de fleste andre nødder er også gode, men peanuts er ikke.

Bland 1 tsk. olivenolie med 1 tsk spidskommen, 1 tsk stødt koriander og 1/2 tsk chili.

Vend cashewnødder og mandler i blandingen og kom den i en wok eller pande. Tænd på middel varme. Rør eller ryst panden hele tiden. Når nødderne har taget farve og dufter, det kan godt tage noget tid, de skal have en del farve, men pas på de ikke bliver sorte, så smager de dårligt, så put græskarkernerne på.

Så snart de begynder at poppe, så sluk for panden og lad dem poppe færdig i eftervarmen. Smag til med salt. Hæld på et fad. Server.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook tilbud