Skammerens Datter på Østre Gasværk

Bourne Legacy

Photobucket

Altså. Jeg er vild med de første tre Bourne-film! Jeg synes ikke Matt Damon er lækker, men han er fandme sej – og filmene er spændende, fed action og hele pakken.

Lad det være sagt med det samme – denne film når ikke de tre første til sokkeholderne! Slet ikke! Den var mærkelig – handlingen udspiller sig parallelt med den tredje Bourne-film, det opdagede jeg altså først efter en halv time… lidt forvirrende… flotte billeder, minimum undskyldning for action – som igen virker som gentagelser af de tidligere film; “Vi skal have en jagt over tage” – “Vi har brug for en motorcykel-jagt”…

Men, når det så er sagt – at filmen er dårlig, hvad angår småting som action og handling… – så er der også noget andet, som skal siges; at Rachel Weisz muligvis er verdens smukkeste kvinde og at det er en stor nydelse at se på hende, og, at Jeremy Renner er ung og mut-lækker på en meget bedre måde end Matt Damon. Efter min mening.

Se den, for de to. Gå ind og se The Expendables for action. Og find så en HELT tredje film, hvis det er handling og mening, du går efter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skammerens Datter på Østre Gasværk