2 Kommentarer til Rødbeder, syltede

  1. Søren

    Hej og tak for opskriften på syltede rødbeder. Kunne du mon også afgive opskriften på Chrein – det lyder rigtig lækkert.

    Vh Søren

    • Katrine

      Hej Søren,

      Ja – den er meget enkel – det er cirkaangivelser, du skal selv smage den til; den skal være sud/sød og ret stærk og opbevares i lufttæt beholder i køleskabet hvor den holder i hvert fald en uge – peberroden virker konserverende.
      Ingredienser:
      3 medium rødbeder, rå, skrællede og fintrevne
      ca. 100g alm syltede rødbeder fra glas, fintrevne
      ca 3 store spsk fintrevet frisk peberrod (revet af et helt stykke)
      1 tsk salt
      3-4 spsk sukker
      2-3 spsk eddike (æbleeddike er godt, alt kan bruges)
      4-6 spsk af lagen fra de syltede rødbeder

      Alt blandes og justeres i smagen med sukker og eddike – tilsæt lagen alt efter hvor våd du ønsker den – jeg kan godt lide den som relish, altså våd, men ikke soppende, men du kan også tilsætte mere lage, så den bliver mere dip-agtig.

      Håber du kan bruge opskriften – skriv endelig hvordan det går :-)
      Venlig hilsen Katrine

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>