TEDxCopenhagen 2012 - here I come!!!

Japanske Hindbær

 

Uploaded from the Photobucket iPad App

De voksede i Den Gamle By i Dragør, op ad min mormor og morfars hus, da jeg var barn. Huset er væk nu, men en gren blev reddet og plantet op ad plankeværket ved mine forældres sommerhus. Jeg har aldrig set dem andre steder.

De vokser som død og helvede og stikker og er dumme 50 uger om året. Og 2 uger i August giver de så tusindvis af vidunderlige spisebær. De ligner lidt røde morbær eller mini-mini brombær, smager sødt og friskt og kan ikke syltes eller bages eller noget, bare spises i rå mængder.

Jeg har med vekslende held løsfrosset nogle og spist dem frosne på yoghurt med hakkede mandler og dryphonning, det er meget, meget godt.

De er der nu, så nu skal de bare spises!
Uploaded from the Photobucket iPad App

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEDxCopenhagen 2012 - here I come!!!