Gennem Nåleøjet

Den glade mand

Den glade mand faciliterer folks drømme. Det fordrer et vist mål af kamæleontendenser, hvilket han besidder. Som skiguiden og dykkerinstruktøren og rejselederen. Det er et sælgergen, parret med oprigtighed det er det farligste i verden.

Jeg forestiller mig at vi spiser sushi sammen. At vi drikker øl i varmt regnvejr, på en forladt plads et sted i Madrid. Det kommer aldrig til at ske. Men jeg forestiller mig det alligevel, bare for at se hans smil for mig. Hvis jeg boede i Valby ville fristelsen være for stor. Selv nu.

Man skal sætte pris på sin angst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gennem Nåleøjet