Jeg

Anmeldelser

Det, der generer mig ved litterære anmeldelser er at det tit bliver kompositionen, der er afgørende for en god anmeldelse. Det samlede indtryk vejer tungere end det enkelte indtryk. Det i sig selv, er ikke som sådan et problem, men det bliver et problem når en anmeldelse er positiv, alene på grund af en god komposition.

Stiløvelser gør mig vred. Utryg fordi der ikke er nok identitet bag. Jeg kan ikke gennemskue autenciteten og så ved jeg ikke, hvad der forventes af mig. Hvordan jeg skal reagere. Ikke engang, hvilken reaktion der forventes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg