Sara Brorsen Skaarup og kroppen med på arbejde

Meyers Deli i Magasin

Meyer, Burger, Spist

Når jeg er i Magasin, plejer jeg at tage Joe and the Juice, for det er let og frisklavet og en god sandwich + friskpresset med ingefær til under 100 kr, fås ikke mange andre steder. Men der var kø og mange mennesker og jeg var mere sulten… Og havde lige en time…

Den ny-designede madkælder, giver mindelser om Illums underetage da jeg var barn, hængende i min farmors skørter til en kop kaffe og et glas mælk, men følelsen er knap så eksklusiv. Til gengæld garanteret ligeså dyrt….

Folkelighed er de nye penge. Det irriterer mig.

Jeg bestilte burger og æblemost:

Kedelige kartofler som tilbehør, bløde og melede og lidt brændte på samme tid, kun næsten reddet af det gode Guerandesalt og lidt hjemmemayo.

Selve burgeren: Lækre syltede agurker, gammeldags, men en anelse tykkere håndskåret. Løg, syltede bløde, en lidt særlig kombination – blev for sure. Bøffen stegt til perfektion, første bid i himlen. Sprød og smagfuld bacon. Alm. ost af creme-gummi gjorde ingen  fortræd. Bollen fuldkorn, mellemting mellem de hårde som ridser ganen og de bløde som drukner, jeg kunne godt lide den.

Æblemost, desværre alt for mange isterninger i glasset – en luset måde at spare penge på, når man tager 25 kr. for et lille glas – betød at mosten var for kold hhv. for tynd til at smage af noget. Sgu ærgerligt.

135 kr. for burger. Øvre cafegenre og som sådan, pengene værd, hvis kartoflerne opper sig lidt…

2 kommentarer

 • Anne-Mette

  Det kan godt være at konklusionen blev, at måltidet var pengene værd…Men din beskrivelse får mig nu ikke til at afprøve, om jeg har bedre held med kartoflerne. Jeg ville holde mig til Joe and the Jucie næste gang (selvom de heller ikke topper min liste)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine May Hansen

   Tak for kommentar <3 !
   Brugeren var jo egentlig ret god – men når man ikke har så mange penge så bliver man måske mere opmærksom på at få noget kvalitet for dem. Og du har ret, der var simpelthen for mange svipsere denne gang. Ærgerligt, for det er svært at finde en ærlig burger med det hele til prisen – mmm, det kunne være man skulle prøve Chili, det er år siden jeg har været der og de var gode engang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sara Brorsen Skaarup og kroppen med på arbejde